XCity Towers
reprezintă o adevărată alternativă: un ansamblu cu o personalitate bine conturată, menit să inspire.

La XCity Towers cumpărătorul are un rol central.

Un proiect construit, conform standardelor Wallberg, cu accent pe spațiu, economie, lumină naturală, confort, căldură și intimitate. Situat într-una dintre cele mai moderne zone ale orașului, cu acces facil către servicii cheie și puncte de referință ale Timișoarei (Iulius Mall, zona centrală, Primărie, Operă, școli și grădinițe, restaurante și terase, principalele hub-uri office – VOX, Open Ville, City Business Centre).

Declarație arhitect

“Arhitectura înseamnă studiu, formă, artă, spații urbane, lumi urbane, universuri urbane. În acest context, prima clădire XCity Towers aduce în față posibila suprapunere de lumi urbane și a întrezăriri acestora pe același sit în cazul potrivirii pe paliere de vibrații, corzi.”

imagine profil arhitect bogdan drig

Bogdan Drig

Arhitect

Declarație dezvoltator

“XCity Towers, un proiect extrem de ambitios care, la final, va totaliza 955 de apartamente. Ne adresam noului val de corporatisti timisoreni, cu o cariera in plina expansiune si venituri in crestere si pentru care am dezvoltat un concept cool, dinamic care sa reflecte libertatea de a fi asa cum iti doresti ca valoare centrala. Piata timisoreana din cauza unei competitii mai putin intense are preturi foarte ridicate, ori ceea ce propunem noi este o valoare de achizitie corecta pentru un produs foarte bun.”

imagine profil ceo wallberg valentin morar

Valentin Morar

CEO Wallberg

Află mai multe detalii despre
XCity Towers

Vizitează site-ul proiectului