Niciun apartament nu seamănă cu alt apartament. În plus, fiecare apartament este construit cu pereți individual

Arad Plaza este alegerea celor în căutarea unei investiții inteligente și a unui lifestyle avangardist. Designul de inspirație nordică, materialele de calitate superioară, precum și locația ultracentrală redefinesc confortul unui apartament la cele mai înalte standarde.

Arad Plaza este un proiect care își păstrează valoarea și peste generații.

Declarație arhitect

„Intimitatea este accentuată și de zidăria dublă între apartamente, dar și de faptul că spațiile comune au fost gândite să asigure funcția de trecere, mai puțin de staționare, asigurând individualitatea și discreția zonelor de locuit, dar având în același timp o peisagistică impresionantă. Toate unitățile sunt gândite în armonie cu lumina naturală și peisagistica ansamblului. Apartamentele Arad Plaza integrează conceptul smart home, utilizând cel mai performant sistem disponibil în prezent pe piața internațională, care permite, printre altele, controlul de la distanță, în orice moment a temperaturii, luminii ambientale sau siguranței, direct de pe telefonul mobil sau tabletă.”

imagine profil arhitect bogdan drig

Bogdan Drig

Arhitect

Declarație dezvoltator

“Proiectul nostru este primul ansamblu rezidențial major cu un amplasament cu adevărat premium, care respectă standarde internaționale pentru această categorie de locuințe, în ceea ce privește conceptul, dimensiunea, calitatea, facilitățile, parcajele și eficiența energetică. Era mult mai la îndemână, atât din punct de vedere a vitezei de dezvoltare și de absorbție, dar și a profitabilității să construim un proiect pe segmentul mediu. Am ales să ne asumăm însă responsabilitatea de a dezvolta un proiect deosebit pentru comunitatea locală, să ne aducem contribuția asupra patrimoniului Aradului, îmbogățindu-l. Construim durabil, un proiect care să stea în picioare și în secolul următor.”

imagine profil ceo wallberg valentin morar

Valentin Morar

CEO Wallberg

Află mai multe detalii despre
Arad Plaza

Vizitează site-ul proiectului