Fiecare schimbare înseamnă un pas către ceea ce vrei să fii cu adevărat.

Mulți brașoveni au ales să facă o schimbare, au ales Sunnyville Residence, proiectul prin care am reușit să ducem calitatea la cel mai înalt nivel. Acum, pentru cel de-al doilea proiect, Sunnyville Garden, păstrăm aceeași calitate, același confort, însă îi adăugăm ceva în plus.

Acel “ceva” care se regăsește în fiecare dintre noi și se numește UNICITATE.

Declarație arhitect

“Eu merg pe o arhitectură septică, care corectează, deci este o arhitectură corectă. Pentru mine, arhitectura este, de fapt, felul în care clădeşti lumea, cum vrei tu să o vezi. Iar noi am vrut ca oamenii sa vada Sunnyville Garden, ca pe o imbinare intre natura, confort si urban. Un alt stil de locuire.”

imagine profil arhitect bogdan drig

Bogdan Drig

Arhitect

Declarație dezvoltator

“Este o provocare să construieşti locuințe prin care să setezi standarde de calitate ce aduc, cu adevărat, un plus vieţii. O provocare pe care noi o îmbrăţişăm în toate proiectele noastre, iar Sunnyville Braşov nu va face excepţie. Consider că a venit timpul şi în Braşov pentru un nou standard de calitate. Aici vom investi nu numai milioane de euro, ci mai ales toată experienţa noastră, acumulată în peste 12 ani de dezvoltări imobiliare rezidenţiale.”

imagine profil ceo wallberg valentin morar

Valentin Morar

CEO Wallberg