Bourgeois este un concept inovativ deosebit, o curajoasă reinterpretare arhitectonică Art-Nouveau, o adevarata casa burgheza moderna.

Aradul a fost dintotdeauna un oras burghez. Este de ajuns sa privim cladirile monumentale si istoria industriei aradene. Burghezia a ales dintotdeauna sa traiasa bucurandu-se de modelele vietii aristocrate. Este timpul sa reinviem asta. Wallberg Properties dezvolta un nou proiect, pe str. 9 Mai. Un proiect special, unde investim experienta de peste 10 ani in dezvoltari imobiliare

Declarație arhitect

“Alături de locaţia de excepţie, Bourgeois Residence este un concept arhitectural de excepţie, cu linii îndrăzneţe, deosebite, care sfidează monotonia şi se diferenţiază în peisajul urban arădean. Clădirea va oferi un standard ridicat de locuire şi este destinată familiilor, având doar 14 apartamente, majoritatea cu 3 camere. La ultimul nivel este amplasat un apartament penthouse cu terasă foarte generoasă, ai căror viitori proprietari se vor bucura de o vedere unică asupra Mureşului şi vor avea acces în apartament direct din ascensor.”

imagine profil arhitect bogdan drig

Bogdan Drig

Arhitect

Declarație dezvoltator

“Întregul proiect este deosebit, în primul rând prin locaţia lui pe malul Mureşului în cartierul de vile luxoase dintre Boul Roşu şi podul Traian. Este zona apreciată de arădeni ca fiind cea mai bună pentru locuit din întregul oraş, toate îţi sunt aproape, la doar câteva minute, e linişte şi locuieşti la doi paşi de faleză, unde te relaxezi la o plimbare, alergi sau te plimbi cu bicicleta împreună cu copiii.”

imagine profil ceo wallberg valentin morar

Valentin Morar

CEO Wallberg